įkyrokas būdas nemokamai jį skaityti
 
 
http://rzu.lt/?vienintelis_romanas
 
 
2008-10-22, imkit mane ir sklaidykit
 
„Vienintelį romaną“ galima nemokamai skaityti internetu jau lygiai trimis skirtingais būdais:

Būdas (spragtelkit pasirinktą...)Ar sudėtinga?Ar išsamu?
visi romano žodžiai (su skaičiais)Pakaks tik spragsėti.„100%“
visas tekstas, skyrelis po skyrelioReiks atsakyti į kontrolinius klausimus.100%
pasirinktų temų pasklaidymasTeks rinktis temą ir kryptį.~80%

Na, Ch. Kortasaro „Žaidžiame klases“ yra vienas iš tų išblukusių standartų, jaunystėje tiko ir be konteksto rijamos kultūrinės citatos, ir lotynųamerikietiškai – paryžietiškas koloritas. Labiausiai, žinoma, pavergė tas geometrinis puslapių sklaidymas sudėtinga traektorija.

Naujojoje romano sklaidymo schemoje vis tik išvengiau krypties praradimo. Kuria tema beslinktų smalsusis skaitytojas, rodyklės rodo tą pačią kryptį – iš kairės į dešinę, nuo ankstesnių fragmentų prie vėlesnių. Nuosekliai jomis slinkdamas negali nei pakliūti į uždarą kilpą, nei sugrįžti į pradžią. Žinoma, skaitytojas yra visiškai laisvas rinktis ne tik temų gijas, bet ir slinkimo jomis kryptį bei greitį.

Gijų geometriją galite peržvelgti čia. Dėl viso pikto nuolat rodau ir statistiką.
 
< 2008-10-19 KETURIASDEŠIMT TREČIOJI 2008 METŲ SAVAITĖ 2009-06-03 >
2009-03-27 23:31 Raimundas ZabarauskasJei ką, turiu dar kelis popierinius užsilikusius. Apie pirmą įspūdį kiek suintrigavo (iš ko jis?).
2009-03-27 12:17 GiedriusKokie gi būna neteisingi pirmi įspūdžiai. Ir taip, mano mylimiausia dėstytoja yra teisi - aš dar per jaunas rašyti knygą. O po asmeninių pasistebėjimų - autoriui: atsiverčiau pasižiūrėti, trumpam, o štai jau pietūs. Paliksiu vėliau pabaigti. Bet pradėjau ir negaliu sustoti.
2009-03-15 22:40 Raimundas ZabarauskasAčiū!Až žioplas, uždėjau skyrelio numerį, nepagalvojęs, kad trumpesniuose tekstuose jis išsikiš ir užklos įvedimo formą. Perėjau visus tekstus, per trumpus pailgindamas tuščiomis eilutėmis.Gero skaitymo!
2009-03-15 16:38 amliwUžstrigau vienuoliktame skyriuje - nei pirmyn, nei skyreliu atgal. Ir atsakymo į kontrolinį klausimą neleidžia įrašyti.Nors... Gal čia mano kompiuteris ožiuojasi?..
komentarų: 4neteisingų atsakymų: 0teisingų be komentaro: 1
kaip komentuoti?vardas:
Kontrolinis klausimas:url:
Įrašykit žodį: romanas.

atsakymas:
Įrašyti(pasitikiu Jūsų vidiniu cenzoriumi (ąčęėįšųūž, rupūžė ir t.t.))

rzu
kūryba
romanas
leidiniai
rebusai
žaidimai
ekselio paviršiai
lyrinis rūkas
parama